Ik ben coach en trainer op het gebied van stress- en burn-outklachten. Mijn praktijk (Sanders coaching) in Zorgvlied (zuidwest-Drenthe) vind je op Dorpsstraat 40. Coaching kan ook in Groningen (Paterswoldseweg 806), Assen (Overcingellaan 17) en Lieveren (Centrum 12). Met regelmaat geef ik ook lezingen over stresspreventie en -hantering, ACT en een gezonde levensstijl (in het licht van stresspreventie).
Je bent bij mij aan het goede adres voor een nuchtere en praktische, beide benen op de grond benadering. Daarnaast ben ik open, toegankelijk en respectvol en gebruik ik heldere taal.

Een eerste kennismakings- en intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. De trajecten worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Ben je werknemer, dan is het vaak mogelijk om een traject via de werkgever te laten lopen. Mijn ervaring is dat zij vaak bereid zijn coachingstrajecten te vergoeden, omdat een werknemer vanwege stress minder goed functioneert. Daarnaast biedt de Belastingdienst aftrek voor scholingskosten.

Heb je een eigen zaak, dan zijn de kosten zakelijk aftrekbaar.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een afspraak of meer informatie. Op de site vind je tevens de groepstrainingen die gepland staan.

Meer over mij weten? CV Sandra Sanders