Over stress- en burn-outbegeleiding:

,,Sandra is prettig in de omgang, heeft veel geduld en is kritisch waar nodig. Ze kijkt met je vooruit in plaats van terug op de oorzaken. Precies wat ik nodig had, na vier verschillende psychologen te hebben geprobeerd.”

André, ondernemer

,,Sandra heeft mij laten inzien dat ik mijn burn-out zelf had gecreëerd en dat ik die ook zelf in stand hield. Met die kennis in het achterhoofd werd er een duidelijk plan opgesteld. Met als doel het stap voor stap doorbreken van de vicieuze cirkel. Aan de hand van de resultaten werd terugkoppeling gegeven. Eventuele knelpunten kwamen hierdoor boven tafel. Deze structurele aanpak zette mij met beide benen op de grond.
Wat mij het meest heeft geholpen waren de geboekte resultaten die Sandra bijhield. Deze positieve werkwijze drukte me met mijn neus op de feiten. Het heeft een aantal essentiële dingen bij mij veranderd.
Het resultaat? Ik heb mijn energie terug!”

Mark, student

,,Sandra Sanders werkt ongelooflijk efficiënt.”

Over wandel-/natuurcoaching:

,,De natuurcoaching met Sandra Sanders was voor mij erg bijzonder. Ik zit in een burnoutsituatie en ben op zoek naar antwoorden en kracht. Maandenlang gesprekken met een psychiater, mindfulness en runningtherapie heeft mij inzichten opgeleverd maar ik had nog niet het gevoel een antwoord te hebben op mijn situatie. Sowieso heb ik het afgelopen jaar heel veel gepraat en nagedacht over hoe ik in het leven sta en hoe ik tot mijn burnout ben gekomen. Ik wist na een tijdje wel wat mijn valkuilen, pijnpunten, sterke kanten, zwakke kanten, etc. waren. Het belangrijkste wist ik daarentegen nog niet: Hoe kan ik hiermee omgaan/ vrede mee hebben en mezelf niet meer verloochenen (dit gebeurt in een burnout; je bent steeds minder trouw aan je zelf!). Op wonderlijke wijze heb ik door één ochtend/ één natuurwandeling hét antwoord gekregen. Ik ben het echt gaan voelen. Ik voel me nu sterk, ik heb mijn sterke ik weer terug. Het voelt geweldig, eindelijk!
Ik heb Sandra Sanders ervaren als een lieve, warme vrouw die mij de juiste ruimte heeft gegeven om de antwoorden waar ik naar op zoek was, naar boven te halen.”

Flip, onderwijzer

Deelnemers over de training oplossingsgericht werken voor bedrijfsadviseurs:

,,Ik ben weer een stapje verder in mijn ontwikkeling! En het was leerzaam om te zien hoe je naar boven kunt krijgen wat wél werkt in plaats van wat niet werkt.”

,,Nuttig en leerzaam, praktisch en toepasbaar. De vraagstellingstechnieken, daar had ik echt iets aan.”

,,Het was leerzaam en ik heb nuttige tips gekregen die ik direct in de praktijk kan toepassen. Ik wil er direct mee aan het werk gaan.”

,,Leren op een andere manier vragen te stellen en ook de ervaringen die we onderling uitwisselden, daar had ik iets aan.”

,,Boeiende presentatie. Zeer verhelderend.”

,,De training heeft me nieuwe handvatten gegeven.”

Wandelen is een eenvoudige en doeltreffende remedie tegen stress. In combinatie met coaching kan het leiden tot waardevolle inzichten.