Online coaching of e-coaching is als coachingsvorm in opmars. Het is laagdrempelig, je kunt er in je eigen vertrouwde omgeving mee aan de slag, op het moment dat het jou uitkomt. Reizen is niet nodig en je blijft (fysiek) anoniem. Dat laatste kan het gemakkelijker maken jezelf open te stellen. 
Maar er zijn meer voordelen. Door de krachtige en effectieve dynamiek die binnen een e-traject ontstaat, kan snel resultaat worden bereikt. Frequent contact, kleine actiestappen en daardoor meer succeservaringen, tastbaar resultaat (terug te lezen en daarmee ook terugvalpreventie), structuur, de helende werking van het schrijfproces en tijd voor reflectie dragen daaraan bij.

Waarvoor geschikt?
e-Coaching is heel geschikt voor:
* persoonlijke ontwikkelingsvragen
* het vergroten van vitaliteit (onder meer een speciaal traject voor slapeloosheid)
* aanpakken van stressgerelateerde klachten.
Voor bedrijven kan de combinatie van trainingen en e-coaching krachtig uitwerken. De deelnemers kunnen het geleerde direct in de praktijk brengen, met ondersteuning en feedback van een online coach.

Gecertificeerd e-coach en beveiligd online platform
E-coaching vraagt andere vaardigheden van een coach dan face-to-facecoaching. Ik ben gecertificeerd e-coach level II. Dit houdt in: een professionele beroepscoach die is opgeleid om zowel hybride als volledig online trajecten te ontwerpen en te begeleiden. De beroepscoach kan adequaat het ABC-model en de eCP-methodiek integreren in de dagelijkse eigen coachpraktijk en werken met een veilige en betrouwbare online werkomgeving voor coaching. Ik maak gebruik van het beveiligde online platform Pluform.

Diverse vormen
Informeer naar de mogelijkheden van e-coaching. Ik bied zuivere e-coaching, maar ook online coaching in combinatie met bijvoorbeeld enkele telefonische consulten. Daarnaast kun je bij mij ook een ACT-traject online volgen, dat bestaat uit e-coaching, maar aan de hand van vaste modules. Het blijft echter een maatwerktraject.

Let op: ook een e-traject vraagt tijd en aandacht!

Tarieven
Drie contacten over en weer via Pluform worden berekend als één sessie (€ 99).
Daarnaast bied ik via e-coaching thematische trajecten:
* slapeloosheid (€ 495)
* ACT (volledig traject met 6 onderdelen, € 995)
* Van zelfkritiek en perfectionisme naar zelfwaardering en acceptatie (kosten afhankelijk van duur; per 3 contacten € 99)