Coaching kost tijd en geld. En het vergt inzet. Zonder inspanning geen resultaat. Maar als je bereid bent die te leveren, dan kun je je doelen bereiken, mits realistisch.

Maar wat zijn je doelen? Je ervaart nu wat je níét wilt, maar wat wil je wel? Op die vraag blijven veel mensen het antwoord schuldig. Die willen gewoon niet meer in die dagelijkse worsteling zitten van werk/privé-balans, tijdgebrek, niet toekomen aan jezelf of te veel vervelende gedachten en gevoelens.

Gun jezelf de tijd om eens stil te staan bij wat je graag zou willen. Waar streef je naar? Wanneer is het voor jou goed? Ik help je niet alleen deze vragen te beantwoorden, maar ook om je doelen daadwerkelijk te bereiken, om de weg ernaartoe te vinden. Daarbij krijg je mijn volledige steun. Of het nu gaat om minder stress, beter functioneren op het werk, meer gemoedsrust, acceptatie van pijnlijke gebeurtenissen, een andere baan, meer zelfvertrouwen of meer gedaan krijgen in minder tijd.

Wat kun je verder van mij verwachten?

  • respect en openheid
  • heldere taal
  • steun
  • professionaliteit
  • een oplossingsgerichte werkwijze
  • het geloof dat ieder mens die wil veranderen ook echt kan veranderen.

Ik ben als stressconsultant, coach en trainer gespecialiseerd in stressklachten, burn-out en slapeloosheid.
Mijn specialisaties zijn oplossingsgericht werken, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), e-coaching en teamcoaching.

Alle coaching wordt aangeboden in de vorm van face-to-face, videobellen, telefonische consulten en e-coaching, of in een combinatie daarvan.