Ik ben coach en trainer op het gebied van stress- en burn-outklachten. Mijn praktijk (Sanders coaching) in Zorgvlied vind je op Dorpsstraat 40. Coaching kan ook in Lieveren, in de buurt van Groningen.
Je bent bij mij aan het goede adres voor een nuchtere en praktische, beide benen op de grond benadering. Daarnaast ben ik open, toegankelijk en respectvol en gebruik ik heldere taal.

Een eerste kennismakings- en intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. De trajecten worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Ben je werknemer, dan is het vaak mogelijk om een traject via de werkgever te laten lopen. Mijn ervaring is dat werkgevers vaak bereid zijn coachingstrajecten te vergoeden, omdat een werknemer vanwege stress doorgaans minder goed functioneert. Heb je een eigen zaak, dan kun je de kosten zakelijk aftrekken.

Geïnteresseerd? Kijk dan naar opties die je aanspreken op mijn site voor meer informatie. Hier vind je tevens de groepstrainingen die gepland staan.